Jonge Harten

alle theaterfestivals
Theaterfestival Jonge Harten
Jonge Harten 2020
Bij Jonge Harten zie je jonge theatermakers in zo’n beetje alle theaters (en andere toffe locaties) in Groningen. Kom kijken naar performance, dans, muziek, beeldend en fysiek theater dat je laat lachen, bij de strot weet te grijpen of je doet verwonderen.

Theaterfestival Jonge Harten


Jonge Harten is hét negendaagse theaterfestival in Groningen, voor iedereen die nieuwsgierig is, weleens wil bingewatchen op een ándere manier, openstaat voor nieuwe ontmoetingen of gewoon samen met vrienden iets bijzonders wil ervaren. Voorstellingen in theaters en op andere (wellicht voor jou nu nog onbekende) plekken. Herkenbare onderwerpen die dichtbij komen door theatermakers van nu.
Lijkt jou dit te gek? Kom dan langs bij Jonge Harten!


Het festival bereikt inmiddels met zijn voorstellingen, workshops en andere activiteiten ruim 10.000 bezoekers per jaar. Jonge Harten vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg en het Grand Theatre, maar ook op bijzondere pop-up locaties. Ook dit jaar heeft Jonge Harten weer een eigen sfeervol festivalhart waar je verrast kunt worden door kleine concerten en performances. Aan het eind van elke avond zul je er makers tegenkomen die die dag hebben gespeeld.


Belangrijkste samenwerkingspartners van het Jonge Harten Theaterfestival zijn De Oosterpoort, De Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen.


Festivalagenda en festivalinfo

Meer dan 70 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld ITS Festival, Tweetakt of Midwinterfestival Schiermonnikoog.

Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

Jonge Harten 2020
Groningen,

vr 13 november t/m za 21 november 2020
»
 • ✔︎Theater
 • ✔︎Muziek
 • ✔︎Kunst/installaties
 • ✔︎Binnen
 • Buiten
 • ✔︎Bijzondere locaties
 • ✔︎In theater(s)
 • ✔︎Locatietheater
 • Straattheater
 • ✔︎Dans
 • Programma voor kinderen
 • ✔︎Camping dichtbij
 • ✔︎Goed bereikbaar met OV
 • ✔︎Low budget
WAT VIND JIJ VAN JONGE HARTEN?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
NIEUWS

Crew wanted bij Jonge Harten 2019

19/09/2019

Jonge Harten (vanaf 15 november in Groningen) is enorm blij met alle medewerkers die zich ieder jaar inzetten om het festival weer tot een succes te maken, want zonder deze mensen zou ons festival niet kunnen bestaan. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiastelingen die onze crew willen versterken. Jij ontvangt het publiek in het theater (of op locatie), staat het publiek te woord, controleert de kaartjes en zorgt ervoor dat iedereen op tijd in de zaal zit. Dit gaat altijd in goed overleg met de locatiemanager. Zit iedereen in de zaal? Mooi! Meestal kun jij mee de voorstelling in. Win-win, toch?

What’s in it for you?
Naast ervaring in de festivalwereld en een exclusief kijkje achter de schermen, doe je door mee te helpen nieuwe contacten op, mag je voorstellingen bezoeken, krijg je munten die je kunt gebruiken in het Festivalhart en mag je gratis naar het eindfeest!

Meer informatie vind je hier.

INSTAGRAM
Jonge Harten

urbanhousegroningen
ISH Like4Real, 26 november in de Stadsschouwburg in Groningen. #ISH #Like #4 #Real #Like4Real #Dadara #26november #Stadsschouwburg #Groningen #urbanhousegroningen #dansvoorstelling #DanceJam #Excursie #JongeHartenFestival #JongeHarten #Jonge #Harten #Fest

Jonge Harten

mattnh
#JongeHarten festival met #Whodunits van #ClubGewalt.

Jonge Harten

jipskipper
Nog maar 8 keer!!! VANAVOND LEEUWARDEN, - morgen om 22.00 een Lars Doberman jamsessie in het festivalhart van @jongeharten met @juliavdvlugt & @blyrcm - en ZATERDAG IN DE @stadsschouwburg.groningen GRONINGEN GRONINGEN GRONINGEN YEAH.

Jonge Harten

noordnederlandstoneel
LAATSTE KANS! Nog één keer Monte Verità VANAVOND op het @jongeharten festival #monteverità #jongeharten #jointheparty #laatstekans #beterkomje #uitingroningen

Jonge Harten

owlomatic
Teamvergadering van @jongeharten. Nog tien dagen en dan gaan we los! En er is trouwens een gave actie met AirPort Eelde, zie de account van #jongeharten. #offthebeatentrack

Jonge Harten

evalinedeboer
"Ik denk dat ik iets zie. Ik zie sterretjes maar ik zie meer. Lettertjes. En terwijl ik die lettertjes lees bonkt mijn hart. Mijn lichaam vertel mij iets. Kuch kuch hota hai vertelt mijn lichaam. Ik besef en laat tot mij doordringen: ik zie Groningen! Ik

Jonge Harten

theculturallifestyle
Afgelopen vrijdag was de opening van theaterfestival Jonge Harten. Daar zagen wij Skûmbek van @tryater en Club Club Gewalt 5.0 Punk van @clubgewalt ✨Lees er alles over op de blog!

Jonge Harten

nhlstendendocenttheater
✨VANAVOND premiere van de voorstelling 'Monte Verita' waar onze lieve vierdejaars student Sarah regieassistent van is geweest. Hoe zet je idealisme om in daden? Vanavond laten deze acteurs het zien! #jongeharten #nhldt #studenttakeover

Jonge Harten

missingtogether
Wie goed hoed goed ontmoet.

Jonge Harten

hectorge3
Nomaden @ #jongeharten #groningen #nofilter #performanceart

Jonge Harten

de_laatste_generatie
Vieze loes... #promosfilmen #jongeharten #20yearsaparty

Jonge Harten

de_laatste_generatie
Feestje #2!! #18togo #foamparty #schuimfeest #jongehartenfestival #20yearsaparty

Jonge Harten

jongeharten
Net nog een mooi #nagesprek bij de schoolvoorstelling van 'Jihad' van @dariabukvic. Vanavond om 20:15 nog een keer voor iedereen toegankelijk! #jongeharten #offthebeatentrack

Jonge Harten

sien_vanmaele
Tonight #hopeshewasworthit @inderuimte @soscastoa_ #performance #jongehartenfestival #viazuid

Jonge Harten

jongeharten
Als je het hebt over #offthebeatentrack hebt! #jongeharten aan het #vissen op de #vismarkt

Jonge Harten

jongeharten
Het is moeilijk om #afscheid te nemen #jongeharten #offthebeatentrack #totvolgendjaar!

We gebruiken functionele cookies waarvoor geen toestemming is vereist. Bij het bekijken van een filmpje plaatst youtube cookies. 

OK