Jonge Harten

Theaterfestival Jonge Harten
Jonge Harten 2011
Bij Jonge Harten zie je jonge theatermakers in zo’n beetje alle theaters (en andere toffe locaties) in Groningen. Kom kijken naar performance, dans, muziek, beeldend en fysiek theater dat je laat lachen, bij de strot weet te grijpen of je doet verwonderen.

Theaterfestival Jonge Harten

Jonge Harten is hét negendaagse theaterfestival in Groningen, voor iedereen die nieuwsgierig is, weleens wil bingewatchen op een ándere manier, openstaat voor nieuwe ontmoetingen of gewoon samen met vrienden iets bijzonders wil ervaren. Voorstellingen in theaters en op andere (wellicht voor jou nu nog onbekende) plekken. Herkenbare onderwerpen die dichtbij komen door theatermakers van nu. Lijkt jou dit te gek? Kom dan langs bij Jonge Harten!

Het festival bereikt inmiddels met zijn voorstellingen, workshops en andere activiteiten ruim 10.000 bezoekers per jaar. Jonge Harten vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg en het Grand Theatre, maar ook op bijzondere pop-up locaties. Ook dit jaar heeft Jonge Harten weer een eigen sfeervol festivalhart waar je verrast kunt worden door kleine concerten en performances. Aan het eind van elke avond zul je er makers tegenkomen die die dag hebben gespeeld.

Belangrijkste samenwerkingspartners van het Jonge Harten Theaterfestival zijn De Oosterpoort, De Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen.

Festivalagenda en meer festivalinfo

Meer dan 70 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld ITS Festival, Tweetakt of Midwinterfestival Schiermonnikoog.
Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

 • ✔︎Theater
 • ✔︎Muziek
 • ✔︎Kunst
 • ✔︎Locatietheater
 • ✔︎Dans
 • ✔︎Buiten
 • ✔︎Binnen
 • ✔︎In theaters
 • ✔︎Bijzondere locaties
 • ✔︎Workshops
 • +︎Goed bereikbaar met OV

Jonge Harten 2011
Groningen,

vr 19 november t/m za 27 november 2021
»
Door de coronamaatregelen zijn er veel wijzigingen. Check altijd de website van het festival.
Wat vind jij van Jonge Harten?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
INSTAGRAM
Jonge Harten

verafrouke
KEIWEEK #doubleinsta #keiweek #teut #jongeharten

Jonge Harten

missingtogether
Wie goed hoed goed ontmoet.

Jonge Harten

evalinedeboer
"Ik denk dat ik iets zie. Ik zie sterretjes maar ik zie meer. Lettertjes. En terwijl ik die lettertjes lees bonkt mijn hart. Mijn lichaam vertel mij iets. Kuch kuch hota hai vertelt mijn lichaam. Ik besef en laat tot mij doordringen: ik zie Groningen! Ik

Jonge Harten

jongeharten
Dat ziet er #gezellig uit! Vanavond om 19:30 in de planning: Sell Me Your Secret van @maastd, Foreign body_solo van Howool Baek, HonderdHuizen van Yinka Kuitenbrouwer of 8 op een rij van Kenneth Berth #jongeharten #offthebeatentrack fotograaf: Hesterliena

Jonge Harten

mattnh
Mooi en slim. #JongeHarten

Jonge Harten

chanelselleslach
Nono in Groningen

Jonge Harten

de_laatste_generatie
Feestje #2!! #18togo #foamparty #schuimfeest #jongehartenfestival #20yearsaparty

Jonge Harten

jongeharten
Als je het hebt over #offthebeatentrack hebt! #jongeharten aan het #vissen op de #vismarkt

Jonge Harten

xjannina
Super charmante foto

Jonge Harten

nntwee
Ook wij zijn bij de opening! @jongeharten

Jonge Harten

hectorge3
Nomaden @ #jongeharten #groningen #nofilter #performanceart

Jonge Harten

jipskipper
Nog maar 8 keer!!! VANAVOND LEEUWARDEN, - morgen om 22.00 een Lars Doberman jamsessie in het festivalhart van @jongeharten met @juliavdvlugt & @blyrcm - en ZATERDAG IN DE @stadsschouwburg.groningen GRONINGEN GRONINGEN GRONINGEN YEAH.

Jonge Harten

laura_savelkoul
@kompagniekistemaker needs your help! Afgelopen zomer gingen ze naar Colombia voor oudoom Kees en voor Gabriel García Márquez. Daar namen ze een documentaire op en om die af te maken is er nog wat extra money nodig. De campagne op @voordekunst staat op 87

Jonge Harten

owlomatic
Teamvergadering van @jongeharten. Nog tien dagen en dan gaan we los! En er is trouwens een gave actie met AirPort Eelde, zie de account van #jongeharten. #offthebeatentrack

Jonge Harten

grandtheatre050
@jongeharten heeft ook ons theater overgenomen! Van 17 nov t/m 25 nov kun je kijken naar performance, dans, muziek, beeldend en fysiek theater van jonge theatermakers! #jongeharten #festival #theater #9dagen #takeover #groningen

Jonge Harten

theculturallifestyle
Afgelopen vrijdag was de opening van theaterfestival Jonge Harten. Daar zagen wij Skûmbek van @tryater en Club Club Gewalt 5.0 Punk van @clubgewalt ✨Lees er alles over op de blog!

We gebruiken functionele cookies waarvoor geen toestemming is vereist. Bij het bekijken van een filmpje plaatst youtube cookies. 

OK