Jonge Harten

← Blokkenschema festivals
Theaterfestival Jonge Harten
Jonge Harten 2018
Bij Jonge Harten zie je jonge theatermakers in zo’n beetje alle theaters (en andere toffe locaties) in Groningen. Kom kijken naar performance, dans, muziek, beeldend en fysiek theater dat je laat lachen, bij de strot weet te grijpen of je doet verwonderen.

Theaterfestival Jonge Harten


Jonge Harten is hét negendaagse theaterfestival in Groningen, voor iedereen die nieuwsgierig is, weleens wil bingewatchen op een ándere manier, openstaat voor nieuwe ontmoetingen of gewoon samen met vrienden iets bijzonders wil ervaren. Voorstellingen in theaters en op andere (wellicht voor jou nu nog onbekende) plekken. Herkenbare onderwerpen die dichtbij komen door theatermakers van nu.
Lijkt jou dit te gek? Kom dan langs bij Jonge Harten!


Het festival bereikt inmiddels met zijn voorstellingen, workshops en andere activiteiten ruim 10.000 bezoekers per jaar. Jonge Harten vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg en het Grand Theatre, maar ook op bijzondere pop-up locaties. Ook dit jaar heeft Jonge Harten weer een eigen sfeervol festivalhart waar je verrast kunt worden door kleine concerten en performances. Aan het eind van elke avond zul je er makers tegenkomen die die dag hebben gespeeld.


Belangrijkste samenwerkingspartners van het Jonge Harten Theaterfestival zijn De Oosterpoort, De Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen.


Festivalagenda en festivalinfo

Meer dan 50 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld Tweetakt, Jonge Harten of ITS Festival.

Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

Jonge Harten 2018
Groningen,

vr 16 november t/m za 24 november 2018
»
  • ✔︎Locatietheater
  • Straattheater
  • Muziek
  • ✔︎Dans
  • Kunst
  • Programma voor kinderen
  • ✔︎Camping dichtbij
  • ✔︎Goed bereikbaar met OV
  • Low budget

Programma Jonge Harten Festival online

14/10/2018

Het programma van Jonge Harten (16 t/m 24 november 2018 in Groningen) staat online. De verkoop start op dinsdag 16 oktober.
Jonge Harten wil hét festival voor jonge mensen (12-29 jaar) zijn. Een plek waar gebouwd wordt aan een positieve, minder oordelende toekomst. Een toekomst waarin mensen minder tegenover elkaar staan.

INSTAGRAM
Jonge Harten

jongeharten
Net nog een mooi #nagesprek bij de schoolvoorstelling van 'Jihad' van @dariabukvic. Vanavond om 20:15 nog een keer voor iedereen toegankelijk! #jongeharten #offthebeatentrack

Jonge Harten

jongeharten
Als je het hebt over #offthebeatentrack hebt! #jongeharten aan het #vissen op de #vismarkt

Jonge Harten

nntwee
Ook wij zijn bij de opening! @jongeharten

Jonge Harten

theculturallifestyle
Afgelopen vrijdag was de opening van theaterfestival Jonge Harten. Daar zagen wij Skûmbek van @tryater en Club Club Gewalt 5.0 Punk van @clubgewalt ✨Lees er alles over op de blog!

Jonge Harten

urbanhousegroningen
ISH Like4Real, 26 november in de Stadsschouwburg in Groningen. #ISH #Like #4 #Real #Like4Real #Dadara #26november #Stadsschouwburg #Groningen #urbanhousegroningen #dansvoorstelling #DanceJam #Excursie #JongeHartenFestival #JongeHarten #Jonge #Harten #Fest

Jonge Harten

de_laatste_generatie
Vieze loes... #promosfilmen #jongeharten #20yearsaparty

Jonge Harten

jongeharten
Icky Pack speelde #lekker gisteren! #jongeharten #festivalhart #muziek #music #offthebeatentrack

Jonge Harten

chanelselleslach
Nono in Groningen

Jonge Harten

jipskipper
Nog maar 8 keer!!! VANAVOND LEEUWARDEN, - morgen om 22.00 een Lars Doberman jamsessie in het festivalhart van @jongeharten met @juliavdvlugt & @blyrcm - en ZATERDAG IN DE @stadsschouwburg.groningen GRONINGEN GRONINGEN GRONINGEN YEAH.

Jonge Harten

missingtogether
Wie goed hoed goed ontmoet.

Jonge Harten

mattnh
#JongeHarten festival met #Whodunits van #ClubGewalt.

Jonge Harten

jongeharten
Dat ziet er #gezellig uit! Vanavond om 19:30 in de planning: Sell Me Your Secret van @maastd, Foreign body_solo van Howool Baek, HonderdHuizen van Yinka Kuitenbrouwer of 8 op een rij van Kenneth Berth #jongeharten #offthebeatentrack fotograaf: Hesterliena

Jonge Harten

jongeharten
We hebben dit jaar #dagkaarten!! Op welke dag kom jij? #jongeharten #offthebeatentrack

Jonge Harten

xjannina
Super charmante foto

Jonge Harten

jongeharten
Het is moeilijk om #afscheid te nemen #jongeharten #offthebeatentrack #totvolgendjaar!

Jonge Harten

verafrouke
KEIWEEK #doubleinsta #keiweek #teut #jongeharten

Verzend