Hoogte 80 festival

Theaterfestival Hoogte 80 festival
Hoogte 80 festival
Vier dagen lang theater, muziek, literatuur, uitzicht, eten en drinken, in de buitenlucht. Hoogte80 Festival vindt plaats in één van de mooiste stadsparken van Arnhem met een geweldig uitzicht op de stad.

Theaterfestival Hoogte 80

Hoogte 80 is een theaterfestival tijdens het Hemelvaartweekend in stadspark Hoogte 80 in Arnhem. Er zijn diverse muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen te zien in tenten, in de open lucht en op podia. 

Hoogte80 Festival vindt plaats in één van de mooiste stadsparken van Arnhem met een geweldig uitzicht op de stad. Het festival transformeert het gelijknamige park in een levendige ontmoetingsplek vol met theater, muziek, dans en andere vormen van kunst.

Hoogte80 Festival staat bekend om de goede sfeer, het geweldige uitzicht over Arnhem en een diverse programmering. Het festivalterrein is voor iedereen gratis te bezoeken en trekt daarom een breed publiek aan. Er is ook voor kinderen genoeg te beleven op het Hoogte 80 festival. 

De toegang tot het festivalterrein is gratis. Dit betekent niet dat Hoogte80 niets kost. Entree voor de voorstellingen betaal je bij de locaties zelf. Voor enkele voorstellingen zijn kaarten online te kopen of bij de informatiestand op het terrein. 

Op het terrein staan veel eettentjes en foodtrucks. De kosten van het festival worden mede uit de opbrengst hiervan betaald. Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het festivalterrein. Je tas kan gecontroleerd worden. Eigen eten en drinken is wel toegestaan op de naastgelegen picknickweide.

Het festival werkt met plastic wisselbekers, waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd. Je kunt je beker achteraf niet inleveren voor statiegeld. Je mag zelf geen glaswerk of blikwerk meenemen.

Heb je even geen zin in een voorstelling of een concert? Strijk dan neer op het grasveld waar de sfeer bijzonder gezellig en ontspannen is. 

Het terrein heeft veel hoogteverschil en bestaat uit veel gras en zandpaden, en is daardoor van nature minder rolstoel-toegankelijk. Wel doet het festival zijn best om het terrein en de voorstellingen zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo zijn er geen drempels, zijn kabels weggewerkt en is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Alle voorstellingen in de tenten zijn in principe toegankelijk. 

Het terrein is vanaf het Centraal Station per bus of per OV-fiets (hou rekening met een flinke klim!) te bereiken.

NIEUW! TheaterfestivalFORUM

Wil je informatie delen met andere festivalbezoekers? Zoek je tips over welke voorstellingen echt de moeite waard zijn, of wil je die geven? Zoek je tickets of wil je ze kwijt? Zoek je accommodatie of bied je dat aan? Je eigen festival of voorstelling promoten? Kijk op het splinternieuwe FESTIVALFORUM!

Festivalagenda en meer festivalinfo

Meer dan 70 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld EEF Eindeloos Eiland Festival, Horizontoer of De Oversteek.
Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

 • ✔︎Theater
 • ✔︎Muziek
 • ✔︎Locatietheater
 • ✔︎Straattheater
 • ✔︎Dans
 • ✔︎Binnen
 • ✔︎buiten
 • ✔︎Bijzondere locaties
 • ✔︎In tenten
 • ✔︎Foodtrucks
 • +︎Toegang festivalterrein gratis
 • +︎Je betaalt per voorstelling
 • +︎Geweldig uitzicht
 • -︎Geen eigen consumpties
Data en tijden onder voorbehoud. Check altijd de website van het festival.
INSTAGRAM
Hoogte 80 festival

mayaboelaars
Heerlijk dagje gehad #straattheater #hoogte80festival #arnhem #genieten

Hoogte 80 festival

maarten___cornax
#summer #festival #hoogte80festival #summernights #loveit

Hoogte 80 festival

edouardrelou
#hoogte80festival #hoogte80 #arnhem #festival #sunny #sun #summervibes #music #vsco #vscocam #theatre #pictureoftheday

Hoogte 80 festival

de_crisis
#decrisis #punk #festival #arnhem #hoogte80festival #goingcrazy #iwannabeyourdog

Hoogte 80 festival

bullen4bengels
Follow your path little girl ... #hoogte80festival 5 mei

Hoogte 80 festival

chantalabarth
Gezelligheid! Ergens daar in de buurt van de Platenbus staat onze kleine man te dansen!

Hoogte 80 festival

edouardrelou
Cocktails en liedjes #hoogte80festival #hoogte80 #arnhem #festival #sunny #sun #summervibes #music #vsco #vscocam #theater #pictureoftheday

Hoogte 80 festival

bijkerjan
sara#festivalseason #festival #hoogte80festival #arnhem #dance #dancer #summer #instalike #instalove #instagram #instadaily #instapic #instacool

Hoogte 80 festival

mrsvannek
Cirque du Platzak @ #hoogte80festival #hoogte80 #arnhem #summer #sunnydays #sunny #sunshine #Ilovehotweather

Hoogte 80 festival

jimyahvrs
#hoogte80festival #H80 #Arnhem #flipendenoormannen

Hoogte 80 festival

annyafransen
#hoogte80festival #h80festival #h80 #arnhem #instaarnhem #sunset #beautifulday #beautifulsky #festival #festivalh80 #people

Hoogte 80 festival

jimyahvrs
#kunst @ #hoogte80festival #Arnhem #H80 #hemelvaart #festival

Hoogte 80 festival

plieniemienie
#Hoogte80 #hoogte80festival

Hoogte 80 festival

jimyahvrs
#hoogte80festival #avondrood #H80 #pinksky #festival #skyporn #skylovers #sunset

Hoogte 80 festival

bijkerjan
#summer #dance #festival #festivalseason #artez#hoogte80festival #sunnyday #insta#instalike#dancer #instalove #instadaily #instamood #instagram

Hoogte 80 festival

tophernblik
Er is wel groot en erger leed Maar ‘k wordt onpasselijk van die spleet Je lippen rammelen maar raak Dit tart fatsoen en goede smaak Je lippen schuren en ze kraken En ze fluiten als je loopt Ze liggen in de etalage Zonder dat iemand ze koopt Ik hoef je