Hongerige Wolf

Theaterfestival Hongerige Wolf
Hongerige Wolf
Het Groningse dorp Hongerige Wolf is elk jaar drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp.

Festival Hongerige Wolf

Bandjes, kunst, literatuur, theater, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Het hele dorp doet mee. 

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv. 

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de polder, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden bij een boerderij. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers. 

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer. Koop ‘m al in de voorverkoop dan is het goedkoper. Enne, voor ons is het trouwens ook heel plezierig wanneer je je ticket nu al koopt want dan weten wij waar we rekening mee mogen houden! 

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken. We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.

Festivalagenda en meer festivalinfo

Meer dan 70 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld EEF Eindeloos Eiland Festival, Horizontoer of Mandala.
Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

 • ✔︎Theater
 • ✔︎Muziek
 • ✔︎Kunst
 • ✔︎Locatietheater
 • ✔︎Straattheater
 • ✔︎Dans
 • ✔︎Nieuwe makers
 • ✔︎Binnen
 • ✔︎Buiten
 • ✔︎Bijzondere locaties
 • ✔︎Foodtrucks
 • ✔︎Programma voor kinderen
 • +︎Festivalcamping
 • +︎Unieke sfeer
 • -︎Wat lastig te bereiken
Door de coronamaatregelen zijn er veel wijzigingen. Check altijd de website van het festival.
Wat vind jij van Hongerige Wolf?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
INSTAGRAM
Hongerige Wolf

keukengebeuren
Pretty people! #keukengebeuren #festival #foodtruck #hongerigewolf #food

Hongerige Wolf

dianne.sarah
Op Hongerige Wolf festival. Het is hier regenachtig met een kans op poëzie #festivalhongerigewolf #hongerigewolf

Hongerige Wolf

kunstbendegrunn
Marie Jones @ Loods Jan Vogel

Hongerige Wolf

pepijn_l
Goed dat ze het er even bij zetten: #Weids. #festivalhongerigewolf #hongerigewolf #groningen #landschap #view #kano #schilderijtje.

Hongerige Wolf

alidaluciawolters
No rain please

Hongerige Wolf

sophievleeuwen
Festival #Hongerigewolf Oost #Groningen

Hongerige Wolf

urbanwoodsstamps
Genieten van het Groninger landschap op Hongerige Wolf...@festivalhongerigewolf #markt #fhw2016 #landschap #landscape #groningen #ergaatnietsbovengroningen #hongerigewolf #festival

Hongerige Wolf

annekekosterillustration
Eric's #performance went really well today! #fhw #festivalhongerigewolf #hongerigewolf #groningen #thenetherlands #latergram #tractor #art

Hongerige Wolf

alidaluciawolters
❤ #portofcall #singandsongwriter #festival #festivallife #hongerigewolf #grunn #ergaatnietsbovengroningen #wanderlust #weekendvibes #summervibes #zomeringroningen

Hongerige Wolf

carlawilts
#hongerigewolf #rocknrollasoundsystem ❤️

Hongerige Wolf

richiebuzz
#festival #hongerigewolf #FHW2015

Hongerige Wolf

alidaluciawolters
Art with a view

Hongerige Wolf

baswelvering
#hongerigewolf

Hongerige Wolf

neofanfare9x13
Een regenachtige maar toffe start van @festivalhongerigewolf gisteren! Ook vandaag en morgen zijn we volop op het festival te vinden. #neofanfare #neofanfare9x13 #9x13 #trance #hongerigewolf #festivalhongerigewolf #festival #nieuwemuziek

Hongerige Wolf

esthertienstra
Dacht je te moeten werken, ga je voor je vrijgezellenfeestje lekker weekendje festivallen bij #hongerigewolf #nice! Dank je wel meiden!!

Hongerige Wolf

emmateur
#werktuig #shower #sheep #painting #hongerigewolf #naaktemoppie

We gebruiken functionele cookies waarvoor geen toestemming is vereist. Bij het bekijken van een filmpje plaatst youtube cookies. 

OK