Hongerige Wolf

← Blokkenschema festivals
Theaterfestival Hongerige Wolf
Hongerige Wolf
Het Groningse dorp Hongerige Wolf is elk jaar drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp.

Festival Hongerige Wolf


Bandjes, kunst, literatuur, theater, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Het hele dorp doet mee.

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de polder, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden bij een boerderij. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer. Koop ‘m al in de voorverkoop dan is het goedkoper. Enne, voor ons is het trouwens ook heel plezierig wanneer je je ticket nu al koopt want dan weten wij waar we rekening mee mogen houden!

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken.We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.


Festivalagenda en festivalinfo

Meer dan 50 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld EEF Eindeloos Eiland Festival, De Oversteek of Where the sheep sleep.

Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

  • ✔︎Locatietheater
  • ✔︎Straattheater
  • ✔︎Muziek
  • ✔︎Dans
  • ✔︎Kunst
  • Programma voor kinderen
  • ✔︎Camping dichtbij
  • Goed bereikbaar met OV
  • Low budget

Voorverkoop Hongerige Wolf is gestart!

23/01/2018

Het eigenzinnige theaterfestival Hongerige Wolf in het Groningse dorpje Hongerige dorp verrast ons al vroeg met de Early Bird verkoop! Je koopt nu al een weekendkaart met camping voor maar 65 euro.
Van 13 t/m 15 juli is alweer de achtste editie van Festival Hongerige Wolf. Ook dit jaar kun je weer 'alles, en nog veel meer', verwachten...
Een festival waar je je drie dagen lang kunt onderdompelen in nieuwe ervaringen, mooie verrassingen en ontspannende momenten. En vergeet ook het landschap niet, aardser en weidser dan in Hongerige Wolf vind je niet!

INSTAGRAM
Hongerige Wolf

keukengebeuren
Pretty people! #keukengebeuren #festival #foodtruck #hongerigewolf #food

Hongerige Wolf

pepijn_l
Lisah maakt Roezemoes maakte een mooie kleine voorstelling bij de sluis van Hongerige Wolf. #hongerigewolf #festivalhongerigewolf #hongerigewolffestival #theater #locatietheater

Hongerige Wolf

festivalhongerigewolf
#Repost @ronbuiting ・・・ fijne deuntjes van #jesusevilhighway @festivalhongerigewolf bij de #sluis #festivalhongerigewolf #hongerigewolf #groningen #grunn #latergram

Hongerige Wolf

bennajel
Live high

Hongerige Wolf

kunstbendegrunn
Marie Jones @ Loods Jan Vogel

Hongerige Wolf

urbanwoodsstamps
Almost there @festivalhongerigewolf #fhw2017 #groningen #festivalhongerigewolf #hongerigewolf #niks #markt #urbanwoods #comeandgetyourcards

Hongerige Wolf

esthertienstra
Dacht je te moeten werken, ga je voor je vrijgezellenfeestje lekker weekendje festivallen bij #hongerigewolf #nice! Dank je wel meiden!!

Hongerige Wolf

emmateur
#werktuig #shower #sheep #painting #hongerigewolf #naaktemoppie

Hongerige Wolf

dianne.sarah
Op Hongerige Wolf festival. Het is hier regenachtig met een kans op poëzie #festivalhongerigewolf #hongerigewolf

Hongerige Wolf

bennajel
Na storm komt zonneschijn ☀️

Hongerige Wolf

rozandekker
#camping #countryside #holland #hongerigewolf #fun #friends #goingcamping #outdoors

Hongerige Wolf

alidaluciawolters
❤ #portofcall #singandsongwriter #festival #festivallife #hongerigewolf #grunn #ergaatnietsbovengroningen #wanderlust #weekendvibes #summervibes #zomeringroningen

Hongerige Wolf

simea.k
Manu's 1st festival #hongerigewolf

Hongerige Wolf

carlawilts
#hongerigewolf #rocknrollasoundsystem ❤️

Hongerige Wolf

bennajel
DE perfecte start van Festival Hongerige Wolf; In bed bij #wordbites, mooie woorden om op te kauwen en bij weg te dromen, bovenop de dijk, met een magnifiek uitzicht.... Aards en weids.... ❤️

Hongerige Wolf

pipkoli
Grieks dansfeest. #festivalhongerigewolf #festival #fhw2013 #groningen #grassmoawer #summer #holland #hongerigewolf

Verzend