Hongerige Wolf

← Blokkenschema festivals
Theaterfestival Hongerige Wolf
Hongerige Wolf 2019
Het Groningse dorp Hongerige Wolf is elk jaar drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp.

Festival Hongerige Wolf


Bandjes, kunst, literatuur, theater, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Het hele dorp doet mee.

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de polder, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden bij een boerderij. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer. Koop ‘m al in de voorverkoop dan is het goedkoper. Enne, voor ons is het trouwens ook heel plezierig wanneer je je ticket nu al koopt want dan weten wij waar we rekening mee mogen houden!

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken.We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.


Festivalagenda en festivalinfo

Meer dan 60 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld Hongerige Wolf, Mandala of Horizontoer.

Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

Hongerige Wolf 2019
Hongerige Wolf,

vr 12 juli t/m zo 14 juli 2019
»
  • In theater(s)
  • ✔︎Locatietheater
  • ✔︎Straattheater
  • ✔︎Muziek
  • ✔︎Dans
  • ✔︎Kunst
  • Programma voor kinderen
  • ✔︎Camping dichtbij
  • Goed bereikbaar met OV
  • Low budget
WAT VIND JIJ VAN HONGERIGE WOLF?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
INSTAGRAM
Hongerige Wolf

carlawilts
#hongerigewolf #rocknrollasoundsystem ❤️

Hongerige Wolf

keukengebeuren
Pretty people! #keukengebeuren #festival #foodtruck #hongerigewolf #food

Hongerige Wolf

marit_overbeek
Uitzicht vanaf de camping op @festivalhongerigewolf #CampingHamer #hongerigewolf #graan #graanvelden #tarwe #groningen #grunn #latergram #zomer #zon #Oldambt #graanrepubliek

Hongerige Wolf

alidaluciawolters
Art with a view

Hongerige Wolf

pepijn_l
Lisah maakt Roezemoes maakte een mooie kleine voorstelling bij de sluis van Hongerige Wolf. #hongerigewolf #festivalhongerigewolf #hongerigewolffestival #theater #locatietheater

Hongerige Wolf

pipkoli
Grieks dansfeest. #festivalhongerigewolf #festival #fhw2013 #groningen #grassmoawer #summer #holland #hongerigewolf

Hongerige Wolf

bennajel
DE perfecte start van Festival Hongerige Wolf; In bed bij #wordbites, mooie woorden om op te kauwen en bij weg te dromen, bovenop de dijk, met een magnifiek uitzicht.... Aards en weids.... ❤️

Hongerige Wolf

carlye_andhercello
Daar stond ik! Even nagenieten

Hongerige Wolf

esthertienstra
Dacht je te moeten werken, ga je voor je vrijgezellenfeestje lekker weekendje festivallen bij #hongerigewolf #nice! Dank je wel meiden!!

Hongerige Wolf

bennajel
Na storm komt zonneschijn ☀️

Hongerige Wolf

urbanwoodsstamps
Genieten van het Groninger landschap op Hongerige Wolf...@festivalhongerigewolf #markt #fhw2016 #landschap #landscape #groningen #ergaatnietsbovengroningen #hongerigewolf #festival

Hongerige Wolf

urbanwoodsstamps
Almost there @festivalhongerigewolf #fhw2017 #groningen #festivalhongerigewolf #hongerigewolf #niks #markt #urbanwoods #comeandgetyourcards

Hongerige Wolf

sophievleeuwen
Festival #Hongerigewolf Oost #Groningen

Hongerige Wolf

jrsplgrm
#graanrepubliek #hongerigewolf #colorphotography #gold #groningen #oldambt #landscape #holland

Hongerige Wolf

rozandekker
#camping #countryside #holland #hongerigewolf #fun #friends #goingcamping #outdoors

Hongerige Wolf

baswelvering
#hongerigewolf

Verzend

Deze website gebruikt cookies  |   OK