Aanmelden artiesten

← alle theaterfestivals

Aanmelden artiesten theaterfestivals

Theaterfestival.info groeit snel, omdat liefhebbers van theaterfestivals er een overzicht van zoveel mogelijk theaterfestivals in Nederland vinden. Twee maanden na de start wordt de website al vaak bezocht en zijn we goed vindbaar in Google. Bezoekers vinden het leuk om zich te oriënteren en ideeën op te doen voor bezoek aan meer theaterfestivals.

Op termijn willen we niet alleen de festivals, maar ook de optredende artiesten en gezelschappen een plek geven op de website. Een mooie gelegenheid om je voorstelling te promoten of onder de aandacht van festivalprogrammeurs te brengen! Dit doen we helemaal gratis.

Stuur ons je promotiemateriaal!

Om dit te kunnen doen hebben we materiaal nodig. Een tekst van minimaal 150 woorden (er is eigenlijk geen maximum), een paar foto's en je contactgegevens. En als het even kan een link naar een youtube-filmpje. Hoe meer hoe beter!

Wil je meedoen? Mail je materiaal naar info@theaterfestival.info. Gebruik eventueel wetransfer om grote bestanden te versturen.

Boekingen

Voor alle duidelijkheid: wij doen geen boekingen voor theaterfestivals en hebben ook geen invloed op de programmering. Voor contact met de festivals kun je het e-mailadres vinden op de betreffende pagina.