Op 't Eiland

Theaterfestival Op 't Eiland
Op 't Eiland 2021
Festival op 't Eiland is een verrassend festival tijdens de Vierdaagsefeesten op het stadseiland van Nijmegen. Vol theater, muziek en lekker eten en een geweldig uitzicht over Nijmegen!

Festival Op 't Eiland

Op 't Eiland is een klein festival tijdens de Zomerfeesten rond de Vierdaagse in Nijmegen. Het festival is genoemd naar het Stadseiland waarop het plaatsvindt, dat ontstaan is bij de aanleg van de Spiegelwaal. Het festival is een tegenhanger van de drukte en het lawaai in de stad tijdens de Vierdaagsefeesten. Je vind er theater, muziek, horeca en vooral veel gezelligheid. Er heerst een ontspannen zomerse sfeer. 

Festival Op 't Eiland is op een unieke plek. Op het strand naast de spoorbrug heb je een schitterend uitzicht op Nijmegen. Ook de Waal met zijn drukke scheepvaartverkeer vormt een mooi decor. Hoewel je echt een eilandgevoel krijgt ben je zo in de stad: via de brug of met het pontje dat speciaal voor dit festival vaart. Zo kun je ook nog wat van de Zomerfeesten of de Vierdaagse meepakken. 

Op 't Eiland is van alles te beleven. De hele dag door is er internationaal straattheater voor jong en oud, en iedere avond is er een ander optreden te zien in het Eilandtheater. Het festival is ook leuk voor kinderen. 

't Eiland staat de hele week bol van muziek. Naast elke dag tussen 14 en 23 uur dj’s zijn er elke dag optredens op het Waalpodium (fenomenaal uitzicht op Nijmegen aan de andere kant van de Waal) en kan er elke dag met een ander dj-collectief gedanst worden in de Club de Ville. Het muziekprogramma wordt gerealiseerd in samenwerking met poppodium Doornroosje.

Festivalagenda en meer festivalinfo

Meer dan 70 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld De tuin der Lusten, Limburgfestival of Art of Wonder.
Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

 • ✔︎Theater
 • ✔︎Muziek
 • ✔︎Locatietheater
 • ✔︎Straattheater
 • ✔︎Buiten
 • ✔︎In tenten
 • ✔︎Horeca
 • ✔︎Foodtrucks
 • ✔︎Programma voor kinderen
 • +︎Goed bereikbaar met OV
 • +︎Geweldig uitzicht

Op 't Eiland 2021
Nijmegen,

za 17 juli t/m vr 23 juli 2021
»
Door de coronamaatregelen zijn er veel wijzigingen. Check altijd de website van het festival.
Wat vind jij van Op 't Eiland?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
INSTAGRAM
Op 't Eiland

festinaatje
#festivalopteiland #vierdaagse2017 #theater #clowns #nijmegen

Op 't Eiland

sandraslifestyle
ABOUT LAST NIGHT Wat een realxt sfeertje op Festival op 't Eiland. Heb nog nooit zoveel 50+ werkelijk uit hun dak zien gaan in een tent met geweldige muziek!! Gewoon doen waar je blij van wordt! #dance #sunset #gezellig #doenwaarjeblijvanwordt #relax #d

Op 't Eiland

winkelonline
Inspectors...

Op 't Eiland

beineffable
Having fun! #festivalseason #festival #nijmegen #thenetherlands #festivalopteiland #vintage #nijmeegsevierdaagse #vierdaagsefeesten2017 #gezellig #blogger #cafe #vierdaagsefeesten #swing #zomerfeesten #lent #foodtruck #motherandson #island #fun #goodday

Op 't Eiland

4daagseradio
Zomerse sferen op Festival op 't Eiland. #nijmegen #vierdaagse #4df #festivalopteiland #4d16 #4drtv

Op 't Eiland

charlieschoenie
Van melkpakken kun je alles maken. #lol #creatief #festivalopteiland #enjoy #festival #lent #nijmegen

Op 't Eiland

rectumraiders
Nijmegen, you really are beautiful! What an amazing view we had playing at the Vierdaagse: both the water, the city, and all of you showing up. ❤️⚡❤️ Thank you!

Op 't Eiland

winkelonline
VW Foodtruck

Op 't Eiland

johannetkonig
Give up, is not an option. #younggangsters #oldgangstersneverdie #4daagsefeesten #festivalopteiland

Op 't Eiland

astridthij
#festivalopteiland #festivalopheteiland #nijmegen Vierdaagsefeesten

Op 't Eiland

festinaatje
#theater #zomerfeestennijmegen #vierdaagse2017 #festivalopteiland #younggangsters

Op 't Eiland

bas_krijn
Circustent #spannend #4daagsefeesten #nijmegen #festivalopteiland

Op 't Eiland

beineffable
In the mood for road kill? #festivalseason #festival #nijmegen #linkinbio #thenetherlands #festivalopteiland #nijmeegsevierdaagse #vierdaagsefeesten2017 #blogger #roadkill #foodtruckfestival #vierdaagsefeesten #food #zomerfeesten #island #fun #goodday #

Op 't Eiland

krachtmusic
Nijmegeese Zomerfeesten during the day #nijmegen #zomerfeesten #vierdaagse #festival #waal #sun #otispark #festivalopteiland

Op 't Eiland

charlieschoenie
Festival op 't Eiland. #gezelligheid #4daagsefeesten #festivalopteiland #lent #nijmegen

Op 't Eiland

heumen10
Vierdaagsefeesten! #vierdaagse #vierdaagsefeesten #nijmegen #festivalopteiland #nimma #zomerfeesten #waal #waalbrug #dekaaij #veurlent

We gebruiken functionele cookies waarvoor geen toestemming is vereist. Bij het bekijken van een filmpje plaatst youtube cookies. 

OK