De tuin der Lusten

← Blokkenschema festivals
Theaterfestival De tuin der Lusten
De tuin der Lusten
De Tuin der Lusten is een culinair theaterfestival. Elke editie vindt op een ander landgoed plaats.

De Tuin der Lusten organiseert spraakmakende festivals op particuliere landgoederen. Elke editie vindt op een ander landgoed plaats. Tegen een achtergrond van monumentale gebouwen, in parken, tuinen, bossen en lanen of drijvend, midden op een gracht of waterpartij, wordt ruimte geboden aan hedendaags theater, dans, performance, beeldende en eetbare kunst.

De Tuin der Lusten is een evenement waar het publiek ‘ont-moet’. Aan de ene kant kan het publiek in alle rust kunst beschouwen binnen de omgeving van het landgoed. Aan de andere kant is het een evenement waar je als bezoeker in gesprek raakt met anderen en getuige bent van de ontmoeting tussen oude en nieuwe cultuur: de geschiedenis van het landgoed in combinatie met hedendaagse kunstvormen.


Festivalagenda en festivalinfo

Meer dan 60 andere theaterfestivals vind je in het handige blokkenschema, in het menu, of onderaan deze pagina. Bijvoorbeeld .

Volg Theaterfestivals op Facebook of word lid van de Facebook discussiegroep over theaterfestivals.

  • ✔︎Locatietheater
  • ✔︎Dans
  • ✔︎Theater
  • ✔︎Kunst
  • ✔︎Camping dichtbij
  • Low budget
WAT VIND JIJ VAN DE TUIN DER LUSTEN?
- Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Geef je mening
NIEUWS

Culinair theaterfestival De Tuin der Lusten bij Kasteel Oolde in Laren

06/06/2018

Op 22, 23 en 24 juni komt De Tuin der Lusten naar Laren met een culinair en cultureel zesgangenmenu. De Tuin der Lusten is een culinair theaterfestival en voor liefhebbers van het Terschellingse Oerol-festival een absolute must. Het reizende festival doet elk jaar een ander particulier landgoed aan, en richt de mooie hoekjes van het landgoed in op locatietheatervoorstellingen en een dinerzaal in de open lucht. Deze editie zal Kasteel Oolde het landgoed drie dagen openstellen voor onder andere een theaterprogramma van voormalig NOS-journaal presentatrice Debby Petter.

Sinds een paar jaar biedt het festival een totaalervaring aan alle bezoekers. Een zesgangenmenu bestaande uit drie kunst- en drie dinergangen. Een wandeling door de monumentale park- en tuinaanleg van Kasteel Oolde met stilstaand theater van DaaD als amuse. Daarna filosofisch theater van Studio Eclipse en vertelkunst van Debby Petter. Kunst, locatietheater en mediterrane gerechten wisselen elkaar af in zes prikkelende gangen. Alles afgestemd op het landgoed en haar karakteristieken.

INSTAGRAM
De tuin der Lusten

ciewoest
A moment of love wile Leaving Normal, for those for whom a kiss is never long enough <3 #tuinderlusten #ciewoest #kiss #upsidedown #handtohand #hannaentoon #tree #leavingnormal #locationperformance #locationtheatre #theater #love #kissforever

De tuin der Lusten

mirtedroogers
#detuinderlusten

De tuin der Lusten

detuinderlusten
'Niet betreden', maar 28-30 september mag het wél! #detuinderlusten #olst #spijkerbosch #festival #theater #lekkereten

De tuin der Lusten

detuinderlusten
#woest #zelle #hengelo #theater #detuinderlusten

De tuin der Lusten

loredcmd
Still haven't watched @ciewoest "Leaving Normal"? No worries next summer season you will surely get more chances! #tbs #summer #performance #performer #maldancer #malemodel #superhero #theatre #rue #jump #funny #locationtheatre #ciewoest #rotterdam #nl #

De tuin der Lusten

grecoz
#tuinderlusten #evening #lights #tree

Verzend

Deze website gebruikt cookies  |   OK